ırmak-krmcm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Nerden : ist Hobiler : kitap okumak Lakap : delikanlı kıs <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: seni çok seviyorum Ptsi Ağus. 04, 2008 8:55 pm | |
| seni çoooooooooooooooooooooooooook seviyorum sinem abla bilgisayarım içi resimlerin videoların dolu çok başarılı ve güselsin 1 numaralı hayranınım seni çok seviyorum başarılarının devamını diliyorum | |
|
akabe Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 32 Nerden : istanbul Hobiler : resimler Lakap : cimcime Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: seni çok seviyorum Salı Ağus. 12, 2008 4:58 pm | |
| | |
|
orhan125 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 35 Nerden : ankara Hobiler : futbol Lakap : ağa <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: seni çok seviyorum Ptsi Ağus. 18, 2008 8:19 pm | |
| sana aşığım seni herşeyden çok sewiorum we de en büyük hayalim seninle sohbet edebilmek ama mümkün değil sanırım hayal işte | |
|
bilo8273 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 37 Nerden : bulgaristan Hobiler : futbol Lakap : BiLo <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: seni çok seviyorum Cuma Şub. 06, 2009 3:44 pm | |
| Slm nasilsiniz Sinem hanim dizi yi gec fark ettim ama buna ragmen izliyorum ,gercekten cok basarilisin ve de cok guzelsin ))) Ama tek bi problem var Saffet le ikinizi hic yakistiramiyom cunku o parasina guveniyo bence oktayla daha iyidiniz ama tabi bunlar bize bagli degil senaryo nasil yazildiysa oyle olmali hadi kib bye | |
|
gökhan_33 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 35 Nerden : mersin Hobiler : yüzme futbol bowling santraç Lakap : alpacino <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 30/09/09
| Konu: Geri: seni çok seviyorum Çarş. Eyl. 30, 2009 11:20 am | |
| slm sinem abla seni çoooooooooooook seviyoruzzzzz ve senle tanışmayı istiyorum... bence söze gerek yok güzel anlamda | |
|